Meni

Pretražite letove za Minhen

Prikaži filtere

Minhen

 • Opšte informacije

  Službeni jezik: nemački
  Vremenska zona: UTC+2 (leto), UTC+1 (zima)
  Valuta: Evro (EUR)

 • Posetite Minhen u septembru

  Od sredine septembra do prvog vikenda u oktobru na ogromnoj poljani Theresienwiese održava se tradicionalni Oktoberfest, koji traje dve nedelje. Tokom festivala sve se vrti oko piva, igranja, pevanja, hrane i uživanja u zabavnim vožnjama u parku.

 • Za fanove automobila

  Grad ima mnoštvo muzeja, uključujući BMW Museum. Impresivna izložba BMW automobila i motocikala otvorena je svakoga dana (sem ponedeljkom) od 10 do 18 h. Ulaznica košta oko 9 €.

 • Više od piva

  U Minhenu se nalazi najveći naučno-tehnološki muzej na svetu. U ogromnim izložbenim halama muzeja Deutsches Museum videćete prototipe vozila, računara, mikroskopa i mnogih drugih objekata. Posvetite bar jedan dan ovoj atrakciji.

Najjeftiniji letovi za Minhen iz regiona

Kada tražite jeftine avionske karte Minhen – Beograd ili vas zanima polazak za ili iz nekog drugog grada u regionu, recimo letovi iz Niša ili letovi za Minhen iz Tuzle, opcije su brojne preko više avio prevoznika. Kako biste lako uporedili ogromnu količinu podataka o cenama, uslovima putovanja i pogodnostima, najbolje je da koristite neki pouzdani online pretraživač letova, kao što je eSky.

Putnicima zainteresovanim za let za Minhen, kao i bilo koju drugu destinaciju u svetu, u sekundi dajemo pregled čitavog vazdušnog neba između dva zadata grada, te je npr. lako utvrditi koji su jeftini letovi do Minhena aktuelni u kom periodu.

Najjeftiniji letovi za Minhen iz regiona mogu se proveravati i karte za njih kupovati ne samo sa računara već i sa mobilnog telefona. Tom prilikom možete da rezervišete let i hotel, koji će biti prikazani sa ukupnom cenom, tako da čitava organizacija vašeg putovanje prođe što jednostavnije, uz uštede i do čak trideset posto.

Svi letovi za Minhen iz Beograda na jednom mestu

Letovi za Minhen iz Beograda, kao i oni u obrnutom smeru, brojni su i ima ih u različitim terminima svakoga dana. Za direktan let za Minhen najviše polazaka ima Lufthansa. Avio karte Beograd – Minhen Lufthansa mogu se, kao i karte drugih prevoznika, kupiti na sajtu eSky. Na transparentan način biće prikazani svi troškovi (npr. prtljag) koji su uračunati u cenu, a korišćenjem dodatnih opcija moći ćete da proverite kako se kreću cene u nekom drugom periodu, kao i da odaberete nekog drugog avio prevoznika koji vam odgovara.

Recimo, mogli bi vam odgovarati jeftini letovi iz Beograda za Minhen prevoznika Wizz Air, koji saobraća do aerodroma u Memingenu. Let traje sat i 45 minuta, a imajte na umu da vam sa ovog aerodroma do centra Minhena treba još nekih sat i po.

Još neke opcije kad je let za Minhen iz Beograda u pitanju su letovi s presedanjem, kojih iz Beograda ima više. Swiss Airlines, primera radi, organizuje letove s presedanjem u Cirihu, dok ćete preko kompanije Austrian Airlines napraviti predah u Beču.

Koji sve letovi za Minhen iz Niša postoje?

Nekoliko redovnih i niskobudžetnih avio prevoznika saobraća između Niša i Minhena, a redovne letove omogućava mađarska low-cost kompanija Wizz Air.

Wizz Air nudi avio karte Minhen – Niš koje vode do aerodroma Memingen, a putovanje traje tek nešto manje od dva sata. Polasci su iz Niša ponedeljkom i petkom u prepodnevnim časovima, dok se let Minhen – Niš obavlja istim danima, samo u jutarnjim časovima.

Naravno, letovi s presedanjem takođe su mogući iz Niša, preko niskobudžetnih prevoznika Wizz Air, Ryanair ili Eurowings, kao i redovnih prevoznika, kao što je Lufthansa.

Cena avio karte za Minhen       

Bilo da kupujete avionske karte iz Minhena ili za Minhen ka Beogradu, Nišu, ili recimo jeftine avio karte Tuzla – Minhen, cene zanju da variraju u različitim periodima godine, pa će biti više u popularnim periodima za putovanje, kao što su veliki verski ili državni praznici u jednoj ili drugoj državi.

Da biste bili u toku sa cenama, kao i sa posebnim promocijama i popustima kod svih avio prevoznika na relaciji Minhen – Srbija ili region, pretplatite se na eSky bilten, koji će vam redovno u imejl sanduče isporučivati informacije o popustima. Ili jednostavno proverite koje su promocije trenutno aktuelne u delu sajta Prilike.

Avio karte Beograd – Minhen cene su obično oko 150 evra za povratnu kartu, s tim što budu više kada kupujete neposredno pred putovanje ili u prazničnom periodu. Jeftine avio karte za Minhen ka drugim gradovima u regionu su neznatno više, s tim što opet u obzir treba uzeti period putovanja, koliko ste unapred kupili kartu, da li predajete prtljag (koji se doplaćuje preko nekih avio prevoznika), koje dodatne usluge želite i slično.    

Aerodromi koji se koriste za letove u Minhen

Glavni aerodrom u Minhenu (Flughafen München) nosi IATA oznaku MUC i nalazi se 18 kilometara na severoistok od Minhena, blizu mesta Frajzing. Ima dva putnička terminala, ali je velike površine. Drugi je veličini aerodrom u Nemačkoj posle frankfurtskog aerodroma. Sedmi je po broju prevezenih putnika u Evropi – preko njega se 2018. prevezlo oko 45 miliona putnika, dok na svetu zauzima 15. mesto po prometu. Sa njega je dostupno oko 260 destinacija u Evopi i širom sveta. Baza je nemačkog avio prevoznika Lufthansa. Ovde sleću njegovi letovi za Minhen iz Beograda.

Aerodrom Memingen je još jedan od tri aerodroma u Švapskoj koji se koriste za bavarski glavni grad Minhen. Od njega je udaljen oko 110 kilometara, a od grada Memingena deli ga samo 4 km. Uglavnom se koristi za letove niskobudžetnih avio prevoznika kao što su Wizz Air, Ryanair, Pobeda i drugi. Preko njega sezonske čarter letove organizuje i FlyEgypt do različitih letnjih destinacija.

Još jedan aerodrom koji se koristi za letove za Minhen je aerodrom u Nirnbergu.

Prevoz sa aerodroma do Minhena

Različiti vidovi prevoza povezuju minhenske aerodrome sa centrom grada. Možete koristiti automobil, autobus i železnički prevoz.

Vozovi (S-Bahn) na linijama S1 i S8 S-Bahn na svakih 10 minuta vode sa aerodroma do centra Minhena. Autobuski prevoz do centra Minhena takođe je dobro organizovan, a stanica je na terminalu 2 (i samo pet minuta pešice od terminala 1). Autobusi vode i do Ingolštata i Landshuta.

Za prevoz sa aerodroma do centra Minhena možete koristiti i Lufthansa Express autobus, koji staje ispred zgrade Munich Airport Center (MAC), što je blizu bilo da putujete sa Terminala 1 ili 2.

Ukoliko ste nabavili jeftine avio karte Niš – Memmingen ili Beograd – Memmingen preko kompanije Wizz Air, slećete na aerodrom Memmingen. On je udaljen od Minhena oko 110 kilometara na zapad putem 96, što vožnju automobilom svodi na oko sat vremena. Postoji i autobus sa aerodroma (linije 2, 810, 811) do železničke stanice u Memingenu, odakle je moguće preći na preći na neki od redovnih Deutsche Bahn vozova za Minhen. Direktni autobusi takođe saobraćaju nekoliko puta dnevno i usklađeni su s redom letenja.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Minhen na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Minhen?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Minhen, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Minhen?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Minhen uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Minhenu

Popularne avio kompanije za Minhen

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Minhenu

Nađite smeštaj u Minhenu