Meni

Pretražite letove za Bangkok

Prikaži filtere

Bangkok

Letovi za Tajland – pregled i cene

Popularan kao „zemlja osmeha“, Tajland je veoma atraktivna turistička destinacija za putnike iz celog sveta, a sve više i među građanima Srbije. Njegova prestonica Bankok i popularna ostrva i poluostrva neizbežni su san putnika. U isto vreme, među onima koji ovu destinaciju nisu posetili, ali i među iskusnijim putnicima, pojedino se jave nedoumice kako je najbolje pretraživati letove za Bankok i gde naći najpovoljnije avio karte za Bangkok.

Cena avionske karte za Tajland zna da varira bilo od perioda u godini, bilo od mnogih drugih faktora, te vam u ovom tekstu dajemo neke savete kako da najbrže i najpraktičnije obavite kupovinu svoje avio karte za Bankok. Uz neke bonus savete za iskusne, ali i one manje iskusne putnike...

Tip prevoza

Kada je u ptanju avionska karta za Bangkok, većina putnika ima dilemu da li da putuje iz nekog obližnjeg grada (npr. Beča ili Frankfurta) direktnim letom, ili pak da nabavi kartu s presedanjem sa najbližeg aerodroma. Bilo da su u pitanju direktni letovi za Bangkok ili oni s presedanjem, postoje velike varijacije u cenama. Da biste bili sigurni da ste kupili jeftine avionske karte za Bangkok, poslužite se nekim od onlajn pretražvača avionskih karata, kao što je, primera radi, eSky.

Jedino ovakvi pretraživači uspevaju da u veoma kratkom roku pretraže karte na stotine redovnih i niskobudžetnih avio kompanija i izlistaju ih po različitim kriterijuma koji su važni putnicima. Tako u roku od nekoliko trenutaka možete dobiti kompletan pregled mnogobrojnih konekcija koje postoje na liniji Beograd - Bankok i svoje jeftine avionske karte za Bangkok odabrati po nekom po ponuđenih kriterijuma, među kojima su: avio kompanija, broj konekcija, mesto presedanja.

Usluge koje avio kompanije nude

Kada birate najjeftinije avio karte za Bangkok, nemojte smesti s uma svoju udobnost. Na eSky (i sajtu i u mobilnoj aplikaciji) detaljno je predstavljeno i koje su usluge u ponudi. Većina prevoznika od onih najpopularnijih (kao što su npr. Emirates, Etihad Airways, Qatar Airways, Air Serbia, nudi obrok i zabavu u avionu, ali je težina prtljaga ono što nekada može napraviti razliku, pogotovo ako putujete na duži period. Obavestite se brzo i lako koliko vam je prtljaga dozvoljeno.

A kao poseban bonus za putnike koji vole da putuju preko eSky, na sajtu možete rezervisati i putno osiguranje i iznajmiti automobil na vašem odredištu. eSky odnedavno nudi i kompletan paket aranžman na jednom mestu – time što putnicima uz avio karte za Bangkok obezbeđuje i smeštaj na željenoj destinaciji. U celom svetu je izbor smeštajnih kapaciteta ogroman (više od 1,2 miliona hotela i drugih vrsta smeštaja je u ponudi). Velika je i raznovrsnost, te će svaki putnik moći da nađe nešto po svom ukusu. I što je najvažnije, ovakav vid kupovine donosi i solidne uštede, pa tako rezervacijom hotelskog smeštaja zajedno sa avionskom kartom možete ostvariti i do trideset posto uštede u odnosu na to da ste ove usluge plaćali odvojeno.

Najjeftiniji letovi za Bangkok na jednom mestu

Kada među krieterijumima za odabir avionske karte preko sajta eSky (ili besplatne mobilne aplikacije, koža se može daunloudovati) podesite one koji su vama za konkretno putovanje važni, dobićete različite vrste pregleda. Nekima je na relaciji Beograd – Bankok važno da putuju što kraće, dok su drugi spremni da putuju duže, ali s nižom cenom putovanja.

U svakom slučaju, najjeftiniji letovi za Bangkok mogu se naći i kroz mesečne prelgede, ali i ako nemate fiksan datum za putovanje, pa možete da ga odložite za dan-dva ili pomerite neki kraći period unapred.                                                                                                     

Promocija avio karata za Tajland

Bilo da vas zanimaju avio karte Beograd - Bangkok ili možda avio karte Bangkok - Puket, znajte da se karte za Tajland katkad mogu naći na nekoj od različitih promocija i akcija brojnih prevoznika koji prevoze do ove zemlje na jugoistoku Azije.

Većina putnika se pita kako da se najbolje iskoristi promocija avio karata za Tajland. Jer su karte za Tajland jedan od većih troškova na spisku većine putnika koji žele da posete „zemlju osmeha“. Da biste uštedeli vreme i praktično iskoristili prednosti savremenih tehnologija, posetite odeljak Prilike – bilo na eSky veb-sajtu ili u mobilnoj aplikaciji – gde su sve ove povoljne avionske karte skupljene na jednom mestu.

Kada naiđete na ovakve specijalne promocije, požurite da rezervišete kartu. Većina prevoznika uglavnom prodaje ograničen broj avio karata za Bangkok ili je period kupovine (ili putovanja) ograničen. Zato iskoristite uštedu i odmah kupite svoje avio karte za Bankok dok su po ekstra povoljnim cenama.

Najvažniji aerodromi

U Bangkoku se dva aerodroma koriste za međunarodne letove, te proverite gde tačno sleću vaši Beograd - Tajland letovi da biste sebi olakšali prevoz do grada. Aerodrom Suvarnabhumi je primarni i na njega sleće većina letova velikih svetskih kompanija. Ima oznaku BKK i najprometniji je aerodrom na Tajlandu, sa oko 50 miliona putnika koji godišnje pređu preko njega nabavivši za Tajland jeftine avionske karte. Po prometu je na 11. mestu za celu Aziju, sa mnoštvom letova ka istočnim, južnim i centralnim delovima ovog kontinenta. Baza je kompanija Bangkok Airways, Thai (Airways, Smile, Vietjet Air) i Jet Asia Airways.

Najjeftinije avionske karte za Bangkok pak uglavnom vode na aerodrom Don Mueang. On se vodi pod šifrom DMK i takođe je veliki aerodrom. Rezervisan je za poletanja i sletanja redovnih, ali takođe i niskobudžetnih vazdušnih operatera. Baza je za avio prevoznike: Thai AirAsia, New Gen Airways (letovi ka Kini), Nok Air, NokScoot i Thai Lion Air.

Snalaženje sa aerodroma u Bankoku

Kad su vam već rezervisani jeftini letovi za Bangkok, vreme je da se pozabavite prevozom. Sa aerodroma Suvarnabuhmi možete tokom većeg dela dana i noći koristiti voz od stanice Lad Krabang (do koje se možete prevesti aerodromskim prevozom, zvanim Air Link) do centra grada ili starijeg gradskog aerodroma, Don Mueang. Ipak, sigurniji i praktičniji je prevoz direktnim autobusom do centra. Imajte na umu da autobusi do drugog bankočkog međunarodnog aerodroma saobraćaju od pet izjutra do ponoći, a vreme za koje ćete stići ukoliko nisu velike gužve je oko sat i po. Ukoliko ste iznajmili automobil, pet je načina da izađete s aerodroma, a najzgodniji ako idete ka centru grada je auto-put broj 7, Chon Buri.

Ukoliko vas letovi za Bangkok odvedu na stariji međunarodni aerodrom Don Mueang, automobilom koristite izlaze kod naplate vinjete (tollway) ili izlaz kod puta Vibhavadi Rangsit. Ako ste već kupili jeftine avio karte za Tajland, možete koristiti i autobuse. Autobusom možete koristiti nekoliko linija, u zavisnosti od odredišta: linija A1 vodi ka stanici Mochit, linija 2 ka spomeniku Pobedi, trojka do Limpini parka u gradu, a A4 ide za Sanam Luang.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Bangkok na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Bangkok?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Bangkok, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Bangkok?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Bangkok uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Bangkoku

Popularne avio kompanije za Bangkok

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Bangkoku

Nađite smeštaj u Bangkoku