Meni

Pretražite letove za Štutgart

Prikaži filtere

Štutgart

 • Opšte informacije

  Službeni jezik: nemački
  Vremenska zona: UTC+2 (leto), UTC+1 (zima)
  Valuta: Evro (EUR)

 • Pravac u zoološki vrt!

  Svi koji vole zelene oaze u velikom gradu treba da svrate u Vilhelmu, objekat koji čine zamak palata i park, u kojem je, u jednom od najzanimljivijih zooloških vrtova u Evropi, smeštena i čuvena Kuća majmuna.

 • Vinska kultura

  Regija je poznata po proizvodnji vina. Sam Štutgart ima 17,5 hektara vinove loze i brojne vinarije širom grada (na nemačkom Besenwirtschaft). Od maja do oktobra možete poći u obilazak kompanije Stuttgart-Marketing GmbH zvani Viniculture Tour.

 • Kupovina za sve

  U Dorotheenstraße br. 4 nalazi se zdanje u stilu secesije u kojem se nalazi Markthalle Stuttgart, pijaca sa zdravom i kvalitetnom hranom. Na prvom spratu je restoran iz kojeg možete uživati u savršenom pogledu na čitavu pijacu i osetiti izuzetne mirise proizvoda.

Štutgart – grad prinčeva i automobila

Želite li da posetite stare prijatelje, rodbinu ili komšije koji su se odselili za Nemačku? Ili da napravite kratak city break odmor u prelepom vinskom kraju Baden-Virtemberga? Obiđete dvorce koji kao da su izašli iz bajke? Ili da vidite gde su izmislili Mercedes? Sve vam je to sad na dohvat ruke. Zahvaljujući jeftinim letovima, avionske karte za Štutgart se mogu naći veoma povoljno i možete sebi priuštiti ovo zadovoljstvo. Samo treba posvetiti malo vremena traženju najjeftinije avio karte za Štutgart.

Beograd – Štutgart – koliko to košta?

Cena aviokarte za Štutgart može varirati od svega 90 pa čak do 2000 evra. Evo nekoliko dobrih saveta: uvek kupujte avionske karte dva meseca pre polaska. Što je bliži vaš let za Štutgart, to će karta biti skuplja. Takođe je važan i izbor avio kompanije koja leti do Štutgarta. Postoje tradicionalne koje su skuplje, ali i niskotarifne avio kompanije kod kojih je avio karta za Štutgart jeftina, s tim da se dodatno napalaćuju sve ostale usluge (registrovan prtljag, izbor sedišta u avionu...). Kako biste mogli da pronađete najbolju opciju, možete tražiti vezu za Štutgart na raznim veb stranama različitih avio kompanija, ali to može da bude zamorno i komplikovano, pogotovo ako putovanja uključuju presedanja. Skakanje sa strane na stranu, zapisivanje vremena poletanja i sletanja zahteva mnogo vremena, koncentracije i živaca.

Kako jednostavno kupiti najpovoljniju kartu za Štutgart?

najbolji način za potragu avionske karte za Štutgart su tražilice jeftinih letova. Tu su pregledno pokazani svi letovi iz Beograda za Štutgart i vaše je samo da izaberete avio kartu koja vam najviše odgovara po datumu ili ceni. Tamo takođe možete pronaći aktuelne popuste, na delu veb stranice ili aplikacije eSky koji se zove Prilike. Tamo se nalaze izuzetno povoljne promocije letova.. A za one koji tamo žele da skoknu na kratak odmor, a nemaju mnogo vremena istraživati cene karata, pogotovo ne i smeštaja za ovu destinaciju, eSky nudi još pogodnosti. U takvom slučaju, idealan za vas je deo veb strane Let+Hotel, na kom po objedinjenoj ceni možete naći smeštaj u hotelu zajedno sa avionskom kartom. Čak 75% se novca možete uštedeti na ukupnoj ceni i to se svakako više isplati nego da odojeno kupujete kartu za Štutgart, a posebno rezervišete smeštaj u tom nemačkom gradu. Kako je to moguće? ESky ima pristup trenutnim ponudama kod preko 950 avionskih kompanija i 1,3 miliona hotelskih objekata iz čitavog sveta. ESky sistem za upoređivanje letova i smeštaja će vam prikazati najnovije i najjeftinije ponude za odmor u odabranim gradovima, kao i odgovarajući hotel. Uz jasna pravila za rezervaciju, bez skrivenih troškova, nema potrebe da gubite vreme na pretrage kod raznih avionskih kompanija, beležite vreme poletanja i sletanja te računati kad otkazati hotel. I ne samo to, sve smeštajne kapacitete koje eSky ima u ponudi ocenili su i mnogi drugi putnici, pa ih možete birati ne samo po uslugama koje nude već i po ocenama koje su im dali drugi korisnici. Imajte na umu da je eSky tokom 15 godina poslovanja stekao impresivan broj korisnika, više od 150 miliona njih, te će svakako pomoći i vama da pronađete jeftin let za Štutgart i povoljan smještaj u Baden-Virtembergu.

Šta još treba imati na umu kad se leti za Štutgart

Kako biste optimizirali troškove i da vas ne zadesi situacija da morate doplaćivati dodatno za nešto što niste znali, treba imati na umu nekoliko stvari. Pre svega, avio kompanije najviše dodatno zarađuju na prtljagu. Ako se vaš kofer ili ranac ne uklapa u norme koje je odredila avio kompanija, moraćete da platite dodatno na licu mesta ako želite da se ukrcate na avion za Štutgart. Zato se ranije treba dobro upoznati sa normama koje za prtljag određuju kompanije. Problem je što se te norme razlikuju. Kad je ručni prtljag u pitanju, neke kompanije dozvoljavaju maksimalnu težinu od 5 kg, a neke od 7. Negde ručni prtljag možete da stavite u pretinac iznad sedišta, a negde je dozvoljeno samo ga staviti ispod sedišta. Slično je i sa registrovanim prtljagom, njegova dozvoljena težina takođe varira od jednog avio prevoznika do drugog.  Kako biste iznegli dodatno plaćanje, najbolje je pre pakovanja proveriti politiku prtljaga avio kompanije sa kojom ćete leteti. Esky se i za to pobrinuo. Ovde možete da proverite dimenziju i težinu prtljaga koje određuju konkretne avio kompanije.

Kada imate letove za Štutgart iz Beograda?

Direktan let Beograd – Štutgart obavlja Air Serbia i imaju letove gotovo svakodnevno u različitim terminima. Ali ako vam njihov raspored letenja za Štutgart ne odgovara, možete potražiti avionske karte za Štutgart i kod drugih avio kompanija. Tada morate presedati i zato treba gledati ne samo cenu avio karte, već i dužinu trajanja leta za Štutgart. Jer let za Baden – Virtenberg može trajati i manje od četiri sata, ali se može odužiti i na čitavih 10 sati. Da ne biste uzaludno gubili vreme, ali i da pronađete najbolji srazmer cene avio karte za Štutgart i optimalnog trajanja leta, opet nam pomažu tražilice letova kakva je na primer, eSky.

Tamo ne samo da ćete saznati cenu i sve moguće termine letova za Štutgart, već je jasno naznačena i dužina trajanja, leta pa zahvaljujući tim svim parametrima možete izabrati najoptimalniju opciju za kupovinu avionske karte za Štutgart.

Šta vas čeka na aerodromu u Štutgartu?

Aerodrom u Štutgartu (nemački: Flughafen Stuttgart, ranije Flughafen Stuttgart-Echterdingen) (IATA kod: STR) je međunarodni aerodrom u Štutgartu i šesti je najprometniji aerodrom u Nemačkoj sa otprilike 10,5 miliona putnika godišnje. Aerodrom se nalazi nekih 13 km južno od Štutgarta i smešten je između obližnjih gradova Leinfelden-Ehterdingena, Filderštata i samog Štutgarta. Putnici koji sleću na aerodrom u Štutgatu naljakše i najjeftinije mogu doći do centra grada vozom. Voz saobraća od ranog jutra do ponoći; interval između vozova je 20 minuta, a sama vožnja traje 27 minuta. Karte za voz se kupuju na automatima i koštaju oko 3,5 evra, vama će biti potrebna karta za 2 zonu. Važno je da se karta otkuca pre ulaska u voz. Autobuski terminali na aerodromu se nalaze između Flughafenstrasse i terminala 4. Smešteni su u prizemlju ispod novoizgrađene garaže automobila P14. Ukupno ima 18 autobuskih platformi, s platformama 1 do 3 koje služe ne samo za regionalni prevoz i već i za gradove koji su veoma daleko udaljeni od aerodroma u Štutgartu. Postoji još i taksi prevoz, kao i rentakar agencije gde se može iznajmiti auto. Aerodromu u Štutgartu ima veoma atraktivan maloprodajni i ugostiteljski prostor od oko 10 000 m² sa više od 90 lokala. Wi fi je besplatan na čitavom aerodromu. Let Beograd – Štutgart je naročito pogodan za roditelje sa decom, pošto aerodrom nudi zaista izvrsne uslove za mališane: postoje posebni toaleti za presvlačenje dece, nekoliko igrališta, pa čak i vrtić. Takođe se mogu iznajmiti dečja sedišta za automobile i kolica. Ako imate porodicu, kupovina avionske karte Beograd – Štutgart je izvanredna prilika za vas.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Štutgart na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Štutgart?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Štutgart, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Štutgart?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Štutgart uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Štutgartu

Popularne avio kompanije za Štutgart

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Štutgartu

Nađite smeštaj u Štutgartu