Meni

Pretražite letove iz Marakeša za Las Palmas

Prikaži filtere

Las Palmas

 • Opšte informacije

  Službeni jezik: španski
  Vremenska zona: UTC+1 (leto), UTC+0 (zima)
  Valuta: Evro (EUR)

 • Sombrero

  Koji suvenir poneti iz Las Palmasa? Najbolja ideja za poklon je šešir. U gradu, recimo u ulici Calle Triana, naići ćete na nekoliko zanatlija koji ručno prave ovakve šešire. 

 • Lude noći

  U Las Palmas ne idete da biste spavali! Ne zaboravite da posetite Chester Club & Lounge u ulici Calle Simon Bolivar. Čekaju vas sjajna atmosfera i kokteli sa sveže ceđenim sokovima – šta još čovek može da poželi?

 • Da nešto pregrizete

  Ako ste u potrazi za ukusnim domaćim jelom po pristupačnoj ceni, idite u The Couple na rivi Paseo Canteras. Posebno preporučujemo njihov doručak – jaja sa slaninom, voćni tanjiri, jogurt i sokovi od sveže ceđenog voća. 

Šta videti u Las Palmasu

Las Palmas de Gran Kanarija je pravi mali raj za turiste. Ima sve što vam je potrebno da biste uživali u svom odmoru – ogromne plaže sa kristalno čistom vodom, veliku ponudu sportova na vodi, fenomenalnu arhitekturu i brojne kulturne spomenike, kao i mnoštvo restorana, barova i klubova u kojima se možete provoditi čitavu noć. U Las Palmasu je prosto greh spavati!

Najbolje vreme da rezervišete avionsku kartu za ovo ostrvo je prelaz iz februara u mart. Tada se u Las Palmasu održava godišnji karneval, tokom kojeg čitav grad pleše u latino ritmu do zore. Ova tradicija seže do 16. veka, kada su Španci došli na ostvo. Jedan od glavnih događaja tokom karnevala je izbor za kraljicu i drag queen karnevala. Haljine koje oblače kandidati i kandidatkinje su prava mala remek-dela koja očaravaju mnoštvom svojih boja. U neskladu s nekadašnjim običajem, kraljicom se proglašava ona osoba koja ima najlepšu haljinu, a ne osmeh.

Sve plaže koje ima Las Palmas, i gradske i privatne, peskovite su, s postepenim prelazom u dubinu i imaju izuzetno čistu vodu. Na svakoj plaži videćete štandove za iznajmljivanje ležaljki i suncobrana, kao i opreme za sportove na vodi – od maski za gnjuranje i vodenih skija, do opreme za vindsurfing i kajtsurfing. Čak i ako nemate iskustva, ali imate želju da isprobate sportove koji će u vama probuditi adrenalin, na plaži će vam dati uputstva kako ih ovde možete upražnjavati.

Kad se umorite od sunčanja na plaži, prošetajte se do starog grada Vegueta. Svratite do Katedrale Svete Ane – ova crkva izgrađena pre više od četiri veka najveća je na ostrvu. Iznenadiće vas njena unutrašnjost. Tokom godina su se različiti stilovi stopili u jedan – gotika, renesansa, barok. Ne zaboravite da posetite Casa de Colón (kuću Kristofora Kolumba). U njoj je očuvan tradicionalni lokalni stil arhitekture – beli zidovi ispresecani su drvenim vratima, balkonima i prozorskim oknima koje čuvaju figure gargojli. 

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Marakeša za Las Palmas na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Marakeša za Las Palmas?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Marakeša za Las Palmas, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Marakeša za Las Palmas?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Marakeša za Las Palmas uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Marakeš Las Palmas

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Las Palmasu

Nađite smeštaj u Las Palmasu