Meni

Pretražite letove za Hanover

Prikaži filtere

Hanover

Kako najjeftinije otputovati za Hanover?

Bilo da ste u poseti nekom obližnjem gradu ili ste želeli da organizujete kratak vikend ili duži boravak u Hanoveru, na cenu vašeg putovanja uticaće avio karte koje kupite do ovoga grada. Na sajtu eSky možete naći avio karte za Hanover po veoma povoljnim cenama.

Hanover je inače grad od pola miliona stanovnika koji je prestonica nemačke pokrajine Donja Saksonija. Posetiocima je zanimljiv zbog svoje lepote, blage okeanske klime, ali i brojnih sajmova koji se u njemu održavaju, kao što su CeBIT, Hanoverski sajam, ali i najveći Oktobarfest u Nemačkoj. Zanimljivo je da ovaj grad za nedelju dana primi onoliko posetilaca koliko ima stanovnika!

Posetite početnu stranu i odaberite svoj let za Hanover prema datumu kada planirate putovanje, aerodromu sa kog želite da pođete iz Srbije (ili nekog od vama bližih gradova u okolnim zemljama), a onda se samo prepustite. Jer, pretraga letova će za vam pokazati koja je cena avio karte za Hanover aktuelna za datum polaska koji ste odabrali i sortiraće ih po ceni od najjeftinije ka skupljima. Uz to, parametre možete podešavati tako da dobijete poređenje cena letova za Hanover. Putovanje možete rezervisati za dan, dva kasnije ili u narednom mesecu ako vam tako finansijski više odgovara. Isto tako, ukoliko posetu ovom gradu u Donjoj Saksoniji želite da uklopite sa posetom nekom drugom gradu, pretraživač podesite tako da vam prikaže putovanje od više delova.

Avio karte za Hanover lagodno možete pretraživati sa svog računara ili laptopa, a za one koji bi da letove za Hanover po povoljnim cenama pretražuju i u pokretu, imamo i besplatnu aplikaciju eSky, kojom letove i smeštaj mogu pregledati sa svog mobilnog telefona.

Jeftine avio karte za Hanover

Različiti prevoznici nude letove za ovaj nemački grad po različitim cenama. Na njih najviče utiče sezona u kojoj se putuje, te mogu znatno skočiti i u vreme novogodišnjih ili božićnih praznika, ali i u vreme većih manifestacija. Imajte na umu da se u Hanoveru održava veliki broj sajmova, kao i drugih događaja, te se njihovi termini mogu uticati na cenu vaše karte. Ipak, jeftini letovi za Hanover mogu biti dostupni putnicima iz Srbije.

Jedna opcija su avio karte Beograd – Hanover Wizz Air, koje se prodaju i na našem sajtu (možete u pretrazi naznačiti da želite karte za direktan let ovog prevoznika). Druga opcija je poseban odeljak našeg sajta posvećen promocijama i akcijama različitih avio kompanija, gde ćete ako budete strpljivi, moći da nađete avio karte za Hanover po još povoljnijim cenama. Upamtite, promocije ne važe za čitavu godinu, a i kada su aktuelne, broj sedišta po toj nižoj ceni uglavnom je ograničen, stoga požurite da rezervišete ove jeftine karte za Hanover.

Koji je najjeftiniji let za Hanover?

Kada je reč o cenama avionske karte za Hanover, važno je uzeti u obzir doba godine u kom se putuje, ali i to koliko ste kartu rezervisali unapred. Najjeftiniji let za Hanover ne mora uvek biti onaj direktan.

Letovi za Hanover mogu biti izuzetno povoljni za direktne letove kompanije Wizz Air iz Beograda. U jednom pravcu cena karte može biti samo 17 evra uz ručni prtljag (registrovani veći prtljag preko ovog avio prevoznika dodatno se plaća). Za povratnu kartu treba izdvojiti minimum 30 evra. Naravno, cena leta zavisi od planiranog datuma odlaska i povratka, količine prtljaga koju sa sobom nosite, ali i usluga koje želite preko ove avio kompanije.

Nekada letovi preko loukostera, međutim, nisu najjeftiniji, pa se povoljne cene letova za Hanover mogu naći i preko redovnih avio prevoznika, kao što su Lufthaza, KLM, Svis erlajnz, Ostrijan erlajnz ili Turkiš erlajnz.

Letovi Hanover – Beograd

Na ovoj relaciji leti više avio prevoznika. Jedini koji nudi direktan let u ovom trenutku je Wizz Air.

Jeftine avio karte Beograd – Hanover mogu se naći preko ove kompanije. Hanover – Beograd Wizz Air let traje oko dva sata i iz Beograda su polasci utorkom i subotom u poslepodnevnim časovima, dok je povratak iz Hanovera za Beograd rezervisan za večernje sate.

Beograd – Hanover jeftini letovi mogu se naći i preko drugih prevoznika. Svakodnevna avionska veza između ova dva grada omogućena je preko brojnih avio kompanija. KLM nudi povoljne avio karte za Hanover sa presedanjem u Amsterdamu, Svis organizuje let za Hanover sa presedanjem u Cirihu, Ostrijan leti preko Beča, a Lufthanza preko Frankfurta.

Aerodrom u Hanoveru

Poznat pod imenom Hanover-Langenhagen, aerodrom u Hanoveru nosi IATA kod HAJ. Nalazi se u mestu Langenhagen na 11 kilometara na sever od centra glavnog grada nemačke pokrajine Donja Saksonija, Hanovera. Ovaj nemački grad ima tek nešto više od pola miliona stanovnika, ali njegov aerodrom beleži promet i veći od pet i po miliona putnika godišnje i deveti je po veličini u celoj Nemačkoj.

Sa hanoverskog aerodroma brojni su letovi za evropske metropole, kao i za letnje destinacije. Hanover je fokus grad različitih nemačkih avio prevoznika: Eurowings, Condor, SunExpress Deutschland i TUI Fly Deutschland. Na hanoverski aerodrom sleću i brojni drugi redovni i niskobudžetni avio prevoznici, među kojima su Vueling, SWISS, Pegasus, LOT, Norwegian Air Shuttle, Lufthansa, British Airways.

Na ovaj aerodrom sleću i Beograd – Hanover Wizz Air letovi. Podeljen je na tri terminala.

Prevoz do Hanovera sa aerodroma

Sa hanoverskog aerodroma, zbog njegove velike blizine gradu, veoma je lako prevesti se do centra. Mogu se koristiti različiti vidovi prevoza: železnica, autobus, rentakar i taksi prevoz.

Za prevoz do Hanovera sa aerodroma možete koristiti i lokalni javni prevoz. Linija otvorene železnice S-Bahn S5 vodi sa aerodromskog Terminala C do centra Hanovera, glavne železničke stanice (Hauptbahnhof). Polasci međutim nisu redovni, već na svakih sat vremena tokom dana, a put do grada traje dvadesetak minuta.

Lokalni autobus 470 vodi sa aerodroma do stanice Langenhagen Zentrum. Polasci su na svakih pola sata.

Za one koji bi se do Hanovera ili obližnjih gradova najradije prevezli automobilom, na aerodromu su na raspolaganju različite kompanije za rentiranje vozila. Nakon što na aerodromu iznajmite automobil, do grada možete biti za tridesetak minuta ako odaberete A352 i skrenete na B6 do skretanja Bremmer Damm, koje vodi do Hanovera.

U blizini ovog nemačkog grada nalaze se i Minster (udaljen je nekih dva sata vožnje), Magdeburg i Bremen, koji su na sat i po vremena.

Koji su najpopularniji letovi za Hanover iz regiona?

Ako vam avio karte za Hanover iz Beograda ne deluju naročito povoljno, pretražite cenu za jeftine letove za Hanover iz Skoplja i Budimpešte.

Wizz Air organizuje polaske iz Skoplja istim danima kao iz Beograda (utoskom i subotom), dok se avio karte za njihov let iz Budimpešte mogu kupiti za polaske četiri puta nedeljno (ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom). Imajte na umu da je ovaj avio prevoznik, zbog promene interesovanja za svoje letove, prestao da prodaje avio karte Tuzla – Hanover i avio karte Niš – Hanover. Sada su iz Niša dostupne isključivo karte preko redovnih avio prevoznika, i to sa presedanjem.

Iz regiona su takođe redovni letovi iz Zagreba za Hanover, koji otvaraju opcije prevoza preko dodatnih avio prevoznika (u odnosu na Beograd) – kao što su Turkish Airlines i Brussels Airlines.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove za Hanover na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta za Hanover?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let za Hanover, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove za Hanover?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova za Hanover uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima u Hanoveru

Popularne avio kompanije za Hanover

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Hanoveru

Nađite smeštaj u Hanoveru