Meni

Pretražite letove iz Beograda za Hanover

Prikaži filtere

Hanover

Svi letovi iz Beograda za Hanover na jednom mestu

Hanover je glavni grad nemačke pokrajine Šleske koji odnedavno postaje populanriji među turistima koji su obišli veće i popularnije nemačke graove poput Berlina i Minhena. Ovaj grad od pola miliona stanovnika može se podičiti poznatim industrijskim sajmovima, među kojima je Hannover Messe, koji se održava u aprilu i ima priličan renome u poslovnom svetu. Zbog poslovnih razloga, ali i da bi obišli kulturne znamenitosti i isprobali nemačku hranu, turisti su sve više u potrazi za letovima iz Beograda za Hanover.

Kada birate Beograd - Hanover avio karte, neka vam na umu bude nekoliko stvari. Najpre, da biste uštedeli mnogo vremena u pretrazi koji to avio prevoznik saobraća do ovog manjeg nemačkog grada, gde se sve mogu naći avionske karte Beograd – Hanover preko prevoznika koji odabrete, kada su avio karte najjeftinije i slično, najbolje je da pretragu avionskih karata obavite na nekom pouzdanom sajtu za pretraživanje, a gde možete obaviti i kupovinu. Jedan od njih je eSky, koji osim pretrage na računaru (preko zvaničnog veb-sajta) omogućava i pretragu preko mobilne aplikacije, koju je moguće besplatno preuzeti sa interneta. Naravno, i na veb-sajtu i u mobilnoj aplikaciji eSky obavlja se prodaja avio karata Wizzair i mnogih drugih avio kompanija koje imaju letove iz Beograda za Hanover, kao i brojne druge svetske gradove.

Koji direktni letovi iz Beograda za Hanover postoje?

Trenutno je jedini let iz Beograda za Hanover koji saobraća direktno let niskotarifnog prevoznika Wizz Air.

Let Beograd - Hanover Wizz Air saobraća dva puta nedeljno, utorkom i subotom, s polaskom neposredno posle podneva iz srpske prestonice.

Naravno, osim ovoga leta, na veb-sajtu ili u aplikaciji eSky možete pronaći i sve druge vazdušne linije koje su moguće između dva pomenuta grada. Možete ih pretraživati prema avio kompaniji, broju konekcija, odnosno letova koje ćete promeniti, prema periodu godine, ceni (sa mesečnim i pregledom ako let pomerite nekoliko dana unapred ili unazad od prvobitno pretraženog datuma) itd.

Dalje u tekstu videćete da je avionsku kartu (kao i smeštaj na vašoj destinaciji, ali i brojne druge usluge, poput osiguranja, iznajmljivanja automobila itd.) moguće rezervisati na eSky i da je nekada moguće naći kartu kojom ćete na vašu destinaciju stići skoro onoliko brzo kao da koristite i direktan let.

U kom periodu su jeftini letovi Beograd – Hanover?

Cene avionskih karata variraju tokom godine, ali se letovi Beograd – Hanover u nekim perodima godine mogu naći po zaista povoljnim cenama.

Iako svaka avionska kompanija određuje cenu karte po nekim svojim kriterijumima, generalno pravilo je da, ako želite da izbegnete skuplje karte, zaobiđete za putovanje periode oko Nove godine, Božića ii sličnih velikih praznika. Isto tako, pravilo je i da avionsku kartu kupite bar dva meseca pred put, jer obično, kako se vaš let bliži, cene sve više rastu i najvišu cenu dostižu pred sam dan putovanja.

Svakako, cene se razlikuju od prevoznika do prevoznika. A kad su jeftini letovi Beograd – Hanover u pitanju, izbor mnogih putnika su low cost letovi. Konkretno, low cost Beograd - Hanover prevoznika Wizz Air može biti povoljan izbor. Preko ovog prevoznika cena avio karte Beograd – Hanover kreće se od nekih petnaestak evra u jednom pravcu, kao i oko 30 evra za povratnu kartu. U ovo treba uračunati prtljag, koji se naplaćuje po svakom smeru leta, kao i svakom kompadu dozvoljnoeg prtljaga. Svi su ovi troškovi veoma pregledno naznačeni na veb-sajtu i u aplikaciji eSky. Pregledajte takođe i njegovu opciju Prilike, gde se ponekad mogu naći karte za letove Beograd – Hanover po akcijskim cenama. Broj tih karata koje se nude je ograničen, te požurite s njihovom kupovinom, brzo se rasprodaju.

Koliko traje let Beograd – Hanover?

Dva sata i pet minuta traju direktni letovi iz Beograda za Hanover prevoznika Wizz Air.

Trajanje leta, naravno, zavisi od avio prevoznika kojeg ste odabrali i od toga da li on pruža uslugu direktnog leta ili se pravi stajanje u nekom od gradova usput. Obično su to obližnji gradovi poput Frankfurta, Minhena, Ciriha ili Beča, ali da biste znali tačno, treba da proverite na svojoj avio karti ili da pogledate okvirnu informaciju u eSky pretraživaču letova Beograd – Hanover.

Primera radi, ako je vaša avio karta Beograd – Hanover kupljena preko Lufthanse, obično sa sletanjem u Minhenu ili Frankfurtu, let može da potraje i manje od četiri sata, jer su sletanja na pomenutim velikim nemačkim aerodromima veoma kratka.

Let preko Austrian Airlinesa takođe traje tek nešto više od tri i po sata jer se pravi kraće zadržavanje u Beču. Švajcarska kompanija Swiss leti za oko 4 sata do Hanovera, sa zastajanjem Cirihu. Air Serbia letovi iz Beograda za Hanover trenutno saobraćaju isključivo u kombinaciji sa drugim prevoznicima, pa su avionske karte koje uključuju našeg avio prevoznika obično za letove preko četiri sata.

Šta treba znati o beogradskom i aerodromu u Hanoveru

„Nikola Tesla“ je ime međunarodnog aerodroma u Beogradu, a poznat je još i pod imenom Surčinski aerodrom, po predgrađu u kojem se nalazi. Udaljen je nekih 18 kilometara od centra grada. Ima dva terminala. Prvi služi za letove redovnih avio prevoznika. Odatle poleću avioni srpskog prevoznika Air Serbia (i povezane kompanije Aviolet za čarter letove). Terminal 2 rezervisan je uglavnom za niskobudžetne kompanije, među kojima je mađarski Wizz Air, koji ima bazu na „Nikoli Tesli“. Vaš Beograd - Hanover avion Wizz Air poleteće verovatno sa ovog terminala (Beograd - Hanover direktan let).

Ovaj nedavno renovirani aerodrom prilagođen je putnicima i na njemu je određen broj kafića i restorana otvoren ceo dan, uz obavezne menjačnice, trafike, apoteke, bankomate... Isto važi i za nešto veći aerodrom u Hanoveru.

Flughafen Hannover-Langenhagen je ime ovog aerodroma, a avijacijska šifra mu je HAJ. Međunarodni je aerodrom koji opslužuje oblast Hanovera, glavnog grada nemačke Donje Šleske. Nalazi se u mestu Langenhagen, ali je udaljen tek nešto više od 10 kilometara od samog centra Hanovera. Služi kao baza sledećih prevoznika: Condor, Eurowings, SunExpress Deutschland i TUI fly Deutschland. Na njega sleću i letovi Air Serbia iz Niša.

Kako doći od aerodroma do grada u Beogradu i Hanoveru

Nakon što ste kupili avio karte Beograd - Hanover Wizz Air ili karte neke druge kompanije, na redu je da vidite kako da se prevezete do svog krajnjeg odredišta. Kada polazite iz Beograda, do aerodroma možete doći auto-putem A3 (prolaz do njega se ne naplaćuje posebno nakon što siđete sa auto-puta). Ukoliko prevoz organizujete iz nekog od drugih gradova u Srbiji, dobro je znati da postoje privatni prevoznici koji organizuju minibus transfer do „Nikole Tesle“.

Gradski prevoz je takođe još jedna opcija: možete koristiti nekoliko linija javnog gradskog prevoza. Linija 72 vodi sa trga Zeleni venac u centru direktno do aerodroma. S različitih mesta na Novom Beogradu možete takođe uzeti autobus 607 do Surčina (gde se nalazi i aerodrom). Sa glavnog gradskog trga Slavija polazi i minibus A1, koji je, iako skuplji, nešto brža opcija za dolazak do aerodroma od ostalih autobuskih trasa. Polasci svih autobusa su na oko 30 do 40 minuta.

Vaš Beograd - Hanover let dovešće vas na teritoriju Langenhagena, do kojeg vodi autobus 470. Postoji i prevoz vozom – stanica je ispod Terminala C i linijom voza S5 možete doći do centra Hanovera za samo dvadesetak minuta, s polascima na pola sata tokom većeg dela dana i noći. Tokom određenih delova godine (kada su veliki festivali ili proslave), do grada možete doći linijom S8. Ukoliko se prevozite automobilom, treba da koristite auto-put A352, ali možete doći do grada i manjim, lokalnim putevima.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Beograda za Hanover na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Beograda za Hanover?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Beograda za Hanover, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Beograda za Hanover?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Beograda za Hanover uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Beograd Hanover

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Hanoveru

Nađite smeštaj u Hanoveru