Meni

Pretražite letove iz Niša za Dortmund

Prikaži filtere

Dortmund

Nađite Niš - Dortmund let po svojoj meri

Letovi Niš – Dortmund mogu se pronaći preko različitih avio prevoznika ako tražite letove s presedanjem, a u ponudi između ova dva grada su već neko vreme i redovni direktni letovi, i to preko jedne popularne niskotarifne (low cost) kompanije. U moru ovih ponuda nekada je teško snaći se.

Zato vam pomoć, kada tražite Niš - Dortmund let, mogu ponuditi onlajn pretraživači avionskih karata. Jedan od pouzdanijih među njima je eSky. Na njemu se pretraga avio karata obavlja onlajn, prema različitim kriterijuma, tako da putnicima što više uštedi vreme i omogući veliki izbor. Tu se mogu naći i jeftini letovi Niš – Dortmund (bilo direktni letovi Niš – Dortmund, bilo letovi s presedanjem).

Putnici sve Niš – Dotmund letove (ali i brojne druge, između mnogih drugih gradova sveta) mogu pretraživati sa svog računara, ali i preko mobilnog telefona. Aplikacija eSky ima iste mogućnosti kao i veb-sajt, a dostupna je za besplatno preuzimanje. Na oba mesta korišćenje pretrage avio karata je jednostavno i omogućava vam kupovinu iz fotelje, na samo dva-tri klika.

Svi Niš - Dortmund letovi na jednom mestu

Ukoliko odabete Niš - Dortmund let u eSky pretraživaču (bilo preko računara ili laptopa, ili sa svog mobilnog telefona), ponuda će vam izbaciti sve dostupne letove preko različitih avio prevoznika koji lete na toj relaciji. Neki od njih nemaju u ponudi direktan let Niš – Dortmund, ali budući da su presedanja obično kraća, možete razmotriti i njih. Avionske karte za ove letove biće sortirane prema ceni, od najjeftinije ka skupljima. Korišćenjem različitih filtera možete suziti pretragu i formirati je prema svojim željama i mogućnostima.

No, letovi Niš – Dortmund nisu jedino što je u ponudi preko mobilne aplikacije ili veb-sajta eSky. Na njemu se nude i brojne druge usluge neophodne putnicima tokom putovanja, te praktično sami možćete osmisliti kompletan putni aranžman za sebe: rezervisati hotel ili neki drugi vid smeštaja u Dormtundu (ili kom god gradu u koji želite da otputujete), ugovoriti putno zdravstveno osiuguranje, pogoditi se da vas iznajmljeni automobil očekuje na aerodromu (ili durgom mestu koje ugovorite). Izbor je na vama i možete ga lako prilagoditi prema svojim željama i mogućnostima.

Najpraktičniji saveti za kupovinu Niš - Dortmund avio karte

Polasci iz Niša za Dortmund nisu toliko česti za direktan let (trenutno postoje dva leta mađarskog niskobudžetnog prevoznika Wizz Air nedeljno, ponedeljkom i petkom), ali postoje i brojni avio prevoznici koji prave letove s presedanjem, te je u različitim periodima godine i s obzirom i na druge faktore koji određuju vaše putovanje, na veb-sajtu ili preko mobilne aplikacije eSky, Niš - Dortmund avio karte moguće kupiti po veoma povoljnim cenama.

Jeftini letovi iz Niša za Dortmund su odličan način da obiđete popularni nemački region iz Niša i južne Srbije. Pretražite avio karte prema aerodromu polaska i željenoj kompaniji, ili pak odaberite grad za presedanje, a onda proverite kolika je Niš - Dortmund cena karte kada se pretraga pomeri za nekoliko dana ranije ili kasnije u odnosu na željeni datum. Ukoliko nemate određen period za putovanje, proverite i kako se kreću cene karata na vašoj avionskkoj liniji kako biste mogli bolje da planirate i odredite najbolji mesec za putovanje.

Proverite koje su najjeftinije opcije dostupne u sekciji Prilike na sajtu ili u aplikaciji eSky. Tamo se prodaju najjeftiniji letovi i nekada ćete tu moći da naiđete na karte, na primer, za Niš - Dortmund Wizzair let. Kada naiđete na ovakve akcijske cene, požurite s kupovinom karte jer se veoma brzo rasprodaju.

Važni podaci o aerodromima

„Konstantin Veliki“ je ime niškog aerodroma, a međunarodna oznaka mu je INI. Nalazi se na oko četiri kilometra od grada, na teritoriji naselja Medoševac i Popovac, a u okviru opštine Crveni krst. Godišnji promet mu je oko 300 hiljada putnika i otvoren je non-stop. Ipak, bankomati, menjačnica, prodavnice nisu otvoreni tokom celog dana. Odavde polaze Vizer letovi iz Niša za Dortmund. Niš - Dortmund red letenja: ponedeljak i petak od 12.50 h. Direktan let traje dva sata i 25 minuta.

Međunarodni aerodrom u Dortmundu ima saobraćajnu oznaku DTM. Udaljen je oko 10 kilometara na istok od grada i preko njega se u toku godine preveze oko dva miliona putnika, pa je po prometu veći od niškog aerodroma. Veoma je popularan za letove niskobudžetenih avio kompanija (kao što su Wizz Air i Ryanair) i savremeno je uređen i opremljen putničkim sadrajima. Ovaj aerodrom je baza za mnoge i redovne i čarter letove za oblast istočne Rajne i Rur, koji zajedno čine najveće urbano područje u Nemačkoj.

Najbolji vidovi prevoza do i sa aerodroma

Kada želite da stignete do aerodroma „Konstantnin Veliki“, možete koristiti taksi ili javni prevoz. Taksi prevoz je dosta povoljan jer je i aerodrom u blizini grada. Autobusi 34A i 34B imaju veoma česte polaske iz grada, na petnaestak minuta, s tim što je vikendom red vožnje drugačiji, pa polaze na pola sata. Ukoliko na vaš let Niš – Dortmund idete iz drugih gradova u Srbiji, možete koristiti i usluge privatnih prevoznika, koji organizuju vožnje minibusom direktno do aerodroma. Ukoliko putujete sopstvenim ili iznajmljenim automobilom, aerodrom ima jasno naznačen pristup, a nalazi se nadomak severnog ulaza u Niš.

Sa areodroma u Dortmundu do centra grada takođe postoji više vrsta prevoza, po različitim cenama. Pored taksija, možete ići ekspres autobusom, ali i redovnom gradskom autobuskom linijom. Polasci do železničke stanice Holcvikede su na svakih dvadesetak minuta, a od nje se ka ostatku regije možete prevesti nekim od regionalnih Deutsche Bahn vozova (najviše polazaka ima ka Diseldorfu, skoro na svaki sat). Možete takođe otići brzim autobusom sve do glavne železničke stanice u Dortmundu. Sa nje ima veoma velik broj polazaka ka drugim nemačkim gradovima.

Kada idete do neke adrese u Dortmundu, možete iskoristiti sledeću konekciju: autobuski prevoz od aerodroma ka liniji metroa U47, potom dalje metroom do drugih mesta u gradu.

Kada su jeftini letovi iz Niša za Dortmund?

Teško je dati precizan odgovor, ali jeftini letovi iz Niša za Dortmund mogu se naći preko niskotarifnih (low cost) avio kompanija ili na promocijama i tokom akcija redovnih avio prevoznika.

Cene avio karte iz Niša za Dortmund mogu da variraju, čak i znatno, u zavisnosti od toga kojeg ste prevoznika odabrali, koliko ranije ste kupili kartu, da li ste odabrali neki prometan period godine za putovanje i tako dalje. U principu, svaki avio prevoznik određuje cenu karte po svojim kriterijuma, a njih ne otkrivaju javnosti.

Ipak, postoje neki saveti koji vam mogu pomoći kad su u pitanju jeftini letovi iz Niša za Dortmund. Na primer, ukoliko možete da putujete u bilo koje doba godine a želite da uštedite na ceni karte, izbegnite da putujete tokom velikih praznika na vašoj destinaciji, kao što su recimo katolički Božić ili Nova godina.

Isto tako, ako ste našli avio prevoz preko low cost kompanije, probajte da uštedite na prtljagu, jer se predati (registrovani) prtljag posebno doplaćuje. I najvažniji savet kada je vreme polaska u pitanju: obavezno rezervišite svoju avio kartu iz Niša za Dortmund bar dva meseca ranije. Jer što se karta kupi bliže vremenu polaska, to joj je cena veća.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Niša za Dortmund na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Niša za Dortmund?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Niša za Dortmund, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Niša za Dortmund?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Niša za Dortmund uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Niš Dortmund

Popularne avio kompanije na ruti Niš - Dortmund

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Dortmundu

Nađite smeštaj u Dortmundu