Meni

Šta je to paket „Let+Hotel“?

Šta je to paket „Let+Hotel“?

Svako ko je ikada planirao da odleti na neko odredište i na njemu ostane duže zna koliko je teško pronaći datum za let i smeštaj. Takođe je veoma teško pronaći pravo mesto na kojem se ispunjavaju potrebe putnika da pronalađu dobro mesto za putovanje.

Paketi „Let+Hotel“ su rešenje za sve te probleme. Ovo je usluga koja podrazumeva avionski let uz smeštaj na odredištu, a sve to se može platiti u jednoj transakciji. Kada se rezervišu u paketu, avionski let i smeštaj ne moraju se tražiti odvojeno, zbog toga što taj proces obavlja onlajn pretraživač. On pronalazi sve dostupne mogućnosti za željeni datum i prikazuje ukupnu cenu boravka sa avio kartom. Što je najbolje od svega, kupovina leta i smeštaja u istom cugu omogućava vam da uštedite čak 30%.

Kako funkcioniše paket „Let+Hotel“?

Da biste istražili sve mogućnosti za boravak na vašem odredištu, možete koristiti onlajn pretraživač koji kombinuje letove sa smeštajem na određenom mestu u određeno vreme. Korišćenje ionlajn pretraživača je jednostavno i intuitivno. Sve što treba da uradite je da odaberete mesto polaska, odredište, datum kad planirate da putujete i broj putnika, a sistem će pronaći predloge letova koji su iskombinovani sa smeštajem.

Dok pretražujete, možete precizirati rezultate prema sopstvenim željama. Samo morate da upotrebite filtere da biste odredili:

  • standard smeštaja (od jedne do pet zvezdica),
  • ocenu gostiju (od jednog do pet poena),
  • vrstu smeštaja (hotel, apartman, pansionski smeštaj itd.),
  • obližnje sadržaje (centar grada, spomenike, atrakcije, stanice javnog prevoza),
  • broj obroka koji su uključeni u cenu,
  • cenu,
  • željene pogodnosti u smeštaju (pristup internetu, klima-uređaj, parking itd.).

Osim toga, korisniku je na raspolaganju i mapa smeštaja u traženom gradu. Svaki objekat ima veliku galeriju slika, zahvaljujući kojoj možete videti sve što vas zanima o boravku u njemu.

Korisne strane paketa „Let+Hotel“

Svoje putovanje možete organizovati na dva načina. Naravno, možete to učiniti na tradicionalan način: pronađete let i smeštaj i onda ih međusobno uskladite. Možete takođe probati da sinhronizujete datume, lokacije i prevoz sa jednog mesta na drugo. Ipak, putovanje možete da organizujete i na drugi način – korišćenjem onlajn pretraživača, koji će pronaći najbolje ponude među 1,1 miliona smeštajnih objekata i koji će vam obezbediti uštedu do 30%, zahvaljujući popustima na smeštaj i avionske karte, a za sve to trebaće vam samo nekoliko sekundi. Uz pakete „Let+Hotel“ možete da rezervišete i platite ceo aranžman u samo jednom kliku – brzo, jednostavno i bez skrivenih troškova. Pronađite najbolje mogućnosti za putovanja zahvaljujući usluzi „Let+Hotel“!

 

Uputstva i predlozi navedeni u ovom članku i povezanim člancima samo su informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo kakva potraživanja prema eSky.pl S.A.

Zainteresovao vas je članak, ali treba vam više informacija?
Hvala na pomoći

Vaše mišljenje će nam pomoći da kreiramo bolje i više prilagođene članke.

Trenutno nismo u mogućnosti da pošaljemo vaše zabeleške

Pošaljite ponovo ili pokušajte kasnije.