Meni

Pretražite letove iz Beograda za Karlsrue

Prikaži filtere

Karlsrue

 • Opšte informacije

  Službeni jezik: nemački
  Vremenska zona: UTC+2 (leto), UTC+1 (zima)
  Valuta: Evro (EUR)

 • Grad u obliku lepeze

  Grad Karlsrue njegovi stanovnici nazivaju lepezom – Fächerstadt. Taj naziv je nastao zbog pravilnog polukružnog oblika ulica, koje se šire od palate markiza od Baden-Durlaha Karla III Vilhelma.

 • Karlov odmor

  Grad je osnovao markiz od Baden-Durlaha Karl III Vilijam i trebalo je da bude njegova rezidencija u koju bi se povlačio od svakodnevice. Odatle potiče i samo ime grada, koje bukvalno znači Karlov odmor.

 • Prilaz gradu

  Najbliži aerodrom je onaj u Badenu (Baden Airpark), na 40 kilometara od grada. Radnim danima se do njega iz centra Karlsruea može stići autobusom, ali treba imati na umu da on ne radi vikendom.

Najbolji način da posetite Karlsruhe i Baden Baden

Putnici iz Srbije koji vole da istražuju nove destinacije, kao i poslovni ljudi koji putuju u jugozapadnu Nemačku često bivaju privučeni da koriste Beograd - Karlsruhe avion. Između srpske prestonice i drugog po veličini nemačkog grada u pokrajini Baden-Virtemberg postoje redovne veze.

Pošto su među putnicima iz Srbije popularni letovi iz Beograda za Karlsruhe, postoji direktna veza između ova dva grada. Kada kupujete avio karte Beograd - Karlsruhe (ili karte za bilo koju drugu destinaciju iz Srbije ili sveta), uz tradicionalne turističke agencije koje nude avionske karte ili klasične aranžmane, možete iskoristiti i prednosti modernih tehnologija, koje pomažu u pregledu cena na tržištu. Ovakvi onlajn pretraživači pretražuju sve karte koje poželite – npr. na relaciji Beograd-Karlsruhe (Baden Baden) – uzevši u obzir ažuriranu ponudu više stotina renomiranih svetskih avionskih prevoznika. Jedan od ovakvih onlajn pretraživača koji je pouzdan i nudi mnoštvo dodatnih usluga neophodnih putnicima (pored same avio karte iz Beograda za Karlsruhe) jeste eSky.

Bilo kroz svoj brzi i intuitivni onlajn pretraživač avio karata, bilo kroz svoju mobilnu aplikaciju, koja se besplatno može preuzeti sa interneta, u njemu možete pronaći avio karte Beograd – Karlsruhe, ali i smeštaj, osiguranje, kao i mnoge druge usluge neophodne putnicima....

Sve mogućnosti rezervacije avio karte Beograd - Karlsruhe

Kada na eSky rezervišete avionsku kartu, automatski vam se nudi nekoliko različitih opcija, pa avio karte Beograd – Karlsruhe možete pretraživati prema planiranom datumu putovanja i takođe možete birati avio prevoznika (recimo, isključiti avio prevoznike koji vam ne odgovaraju ili pregledati opcije letova preko nekog prevoznika kojeg posebno volite). Sve avionske karte dostupne preko redovnih – ali i niskotarifnih prevoznika! – biće vam sortirane prema ceni od najjeftinije ka skupljima. Možete ih pretraživati preko broja konekcija: da li je let redovan ili eSky nudi opciju za let sa presedanjem.

Takođe, onlajn pretraživači avio karata kakav je eSky nude i opciju da avio karte Beograd-Karlsruhe pretražujete i po ceni u nekom narednom ili prethodnom periodu (nekoliko dana ranije ili kasnije). Dostupna je i veoma korisna mogućnost pretraživanja cene avio karata iz Beograda za Karlsruhe po mesecima, što je posebno značajno putnicima koji nemaju fiksan datum putovanja. No, ni to nije sve – jer eSky nudi još mnoštvo korisnih opcija, o kojima možete pročitati detaljnije u nastavku teksta.

Popusti na letove Beograd – Karlsruhe

Mnogi putnici na relaciji Beograd - Karlsruhe koriste direktni let niskobudžetnog prevoznika Wizz Air, zbog toga što omogućava direktnu konekciju između ova grada i na destinaciju vas dovodi za tek nešto duže od dva sata. Na eSky se prodaje ovaj let, ali je takođe moguće iskoristiti i ponude drugih avio kompanija za letove s presedanjem u nekim gradovima u blizini, koji ne moraju znatno duže da traju. U ponudi letova se mogu naći i jeftini letovi Beograd – Karlsruhe u kombinaciji s letovima redovnih avio kompanija, koji će vam omogućiti da bilo kog dana stignete na vašu destinaciju.

Popusti na letove je još jedna opcija onlajn pretraživača avionskih karata – zahvaljujući automatskom pretraživanju svih aktuelnosti koje avio kompanije nude (uključujući sezonske i druge popuste i raznorazne akcije na karte), avionska karta Beograd – Karlsruhe može se kupiti i po izuzetno niskoj ceni u određenim periodima godine. Treba samo pretražiti odeljak sajta (ili mobilne apliakcije) nazvan Prilike.

Na tom mestu često se mogu naći povoljne avio karte Beograd - Karlsruhe, samo pazite, budući da se ove karte veoma brzo rasprodaju jer avio kompanije daju popuste za samo određen broj. Posetite zato Prilike da biste našli svoj let Beograd - Karlsruhe na akciji.

I još par koraka do jeftine avio karte Beograd - Karlsruhe

Pošto je niskotarifni avio prevoznik (takozvani low cost), mađarski Wizz Air nekada ima zaista povoljne karte za svoj direktan let Beograd - Karlsruhe, koji saobraća tokom čitave godine, i to četvrtkom i nedeljom u poslepodnevnim satima. Avionske karte Beograd-Karlsruhe prodaju se u nekim periodima godine po ceni od tridesetak evra za kartu u jednom pravcu, odnosno šezdesetak evra za povratnu.

Ipak, low cost prevoznici dodatno naplaćuju prtljag, i to po smeru leta (a ta doplata iznosi oko 25 evra po smeru leta i po torbi). Sve dodatne usluge se takođe doplaćuju, uključujući prioritetni bording, susedna sedišta, sedišta sa većim prostorom za noge, obroke i piće i slično.

No, mnogi putnici koriste eSky opciju Let+Hotel, koja omogućava znatne popuste ukoliko avionski prevoz Beograd-Karlsruhe rezervišete zajedno sa smeštajem u tom gradu (podrazumeva se povratni let). Osim što ćete uštedeti vreme u aranžiranju svog putovanja jer ćete u samo nekoliko klikova moći sebi da napravite kompletan aranžman po sopstvenom izboru, sačuvaćete i deo novca, jer je finansijska ušteda i do 30 posto.

Mini-vodič za aerodrome

Međunarodni aerodrom u Beogradu zove se Nikola Tesla i najveći je u Srbiji, a jedini koji se koristi za putničke letove iz Beograda. Nalazi se u predgrađu Surčin, na oko 18 kilometara od centra grada, pa ima nezvanični naziv Surčinski aerodrom. Zvanično obeležje ovog aerodroma je BEG. Služi kao baza srpskog nacionalnog prevoznika Air Serbia, a na njemu bazu ima i mađarski niskotarifni prevoznik WizzAir. Preko ovog aerodroma godišnje se preveze više od pet miliona putnika, preko tridesetak avio kompanija, do oko 90 destinacija širom sveta, na četiri kontinenta. Vaš Beograd-Karlsruhe avio prevoz počinje upravo na ovom modernom, nedavno renoviranom aerodromu.

Avio karte Beograd - Karlsruhe dovode vas na međunarodni aerodrom Karlsruhe (Baden Baden), koji nosi oznaku FKB. Ovaj aerodrom zvanično se nalazi u drugom po veličini gradu u Baden-Virtembergu, ali osim grada Karlsruhe opslužuje i obližnji mondenski banjski centar Baden-Baden. Aerodrom je udaljen od grada oko 40 kilometara na jug, a 12 kilometara deli ga od Baden-Badena. U blizini su takođe i grad Hagenau (25 kilometara istočno od aerodroma) ali i francuski Strazbur, koji je na oko 25 kilometara. Na aerodrom Karlsruhe sleću uglavnom niskotarifni prevoznici kao što su Eurowings, Ryanair, Wizz Air...

Dolasi i polasci sa aerodroma

Kada ste kupili avio karte Beograd – Karlsruhe, ako putujete iz drugog grada u Srbiji do beogradskog aerodroma, najbrži i najzgodniji vid prevoza (osim automobila) jesu privatni minibusevi – postoji više prevoznika koji vode baš do aerodroma iz različitih većih i manjih gradova u Srbiji. Kada dolazite na Beograd - Baden Baden avion, možete koristiti i taksi, ali i gradski prevoz. Najpoznatija autobuska linija za aerodrom je 72. Polazi na oko pola sata sa Zelenog venca u centru grada i uz mnoštvo usputnih stanica u centru i na Novom Beogradu vodi tačno do aerodroma za oko 50 minuta (mnogo duže kad su saobraćajne gužve!). Minibus A1 na svakih pola sata polazi sa Slavije (jednog od glavnih trgova u centru Beograda) i za oko 40 minuta vodi do aerodroma. Ima nekoliko stajališta (na železničkoj odnosno autobuskoj stanici i kod Fontane na Novom Beogradu), a takođe ima i nekoliko polazaka u toku noći.

Nakon što ste kupili avio karte iz Beograda za Karlsruhe, treba da se prevezete sa aerodroma do glavne železničke stanice, odakle možete dalje za Baden-Baden, Hajdelberg ili neki drugi grad.

Do grada Karlsruhe možete doći taksijem, autobusom i kombinacijom autobusa i voza. Sa aerodroma saobraćaju vozovi TVV i Deutsche Bahn, koje treba kombinovati sa autobusima i otvorenim metroom, SBahn. Najbrži su međutim autobusi X34 i 234 do stanice Raštat (Rastatt Bahnhof), s polascima na sat vremena. Od Raštata uzmite RE ili IC voz za Karlsruhe i stižete ukupno za oko 40 minuta. Sa železničke stanice Karlsruhe (Karlsruhe Bahnhof) dostupni su vam brojni drugi veći nemački gradovi. Baden Baden je recimo udaljen 15 minuta vožnje, Frajburg i Frankfurt jedan sat.

✔️ Postoje li posebne ponude za letove iz Beograda za Karlsrue na eSky.rs?

Na web stranici eSky.rs redovno prenosimo ponude i prilike za putovanje po niskim cenama. Pratite nas i inspirišite se!

✔️ Mogu li se pobrinuti za osiguranje prilikom rezervacije leta iz Beograda za Karlsrue?

Na eSky.rs dok vrpite rezervaciju avionske karte, takođe možete kupiti različite vrste osiguranja, prema Vašim potrebama. Zahvaljujući tome Vaše putovanje biće sigurno i prijatno.

✔️ Ako rezervišem let iz Beograda za Karlsrue, mogu li da rezervišem ujedno i smeštaj?

Na eSky.rs nudimo pretraživač smeštaja zahvaljujući kojem možete voditi računa o svom smeštaju u mestu, u kojem putujete, čak i pre putovanja. Smeštaj može da se rezerviše nezavisono od karte ili kao deo Let + Hotel paketa.

✔️ Koje avio-kompanije nude letove iz Beograda za Karlsrue?

Budite sigurni, da na eSky.rs ponuda letova iz Beograda za Karlsrue uključuje ne samo niskotarifne avio-kompanije, već i one koje su specijalizovane za visoki standard.

Korisne informacije o aerodromima

Beograd Karlsrue

Popularne avio kompanije na ruti Beograd - Karlsrue

Tražite smeštaj? Proverite najbolje hotele u Karlsrueu

Nađite smeštaj u Karlsrueu