Meni

Rezervisanje susednih sedišta u avionu

Rezervisanje susednih sedišta u avionu

Svakom putniku koji rezerviše avio karte za više osoba bitno je da svi koji putuju sede jedan do drugog. Šta da uradite kako biste obezbedili susedna sedišta u avionu?

Izbor sedišta kod niskobudžetnih avio kompanija

Ukoliko putujete sa niskobudžetnim avio kompanijama kao što su Ryanair, Wizz Air, Easy Jet, mesta u avionu će vam biti dodeljena automatski za vreme čekiranja. Ukoliko želite da odaberete neka konkretna mesta, ova usluga se dodatno naplaćuje.

Izbor sedišta kod redovnih avio kompanija

Na većini letova redovnih avio kompanija prilikom čekiranja možete odabrati konkretno sedište u avionu za svakog od putnika. Međutim, sve više avio kompanija počinje da naplaćuje ovu opciju. Ako putujete preko avio kompanija LOT, Lufthansa, Austrian Airlines, KLM, besplatno možete odabrati svoje mesto samo prilikom čekiranja, 24 časa pre poletanja.

Postoji i druga praksa – avio kompanije Air France i KLM za putnike koji su nabavili karte po najnižim tarifama automatski dodeljuju mesta u avionu prilikom čekiranja i ne postoji mogućnost promene.

Uputstva i predlozi navedeni u ovom članku i povezanim člancima samo su informativnog i pomoćnog karaktera i ne mogu da budu osnova za bilo kakva potraživanja prema eSky.pl S.A.

Zainteresovao vas je članak, ali treba vam više informacija?
Hvala na pomoći

Vaše mišljenje će nam pomoći da kreiramo bolje i više prilagođene članke.

Trenutno nismo u mogućnosti da pošaljemo vaše zabeleške

Pošaljite ponovo ili pokušajte kasnije.